Sign In

Receptek

Összes
Desszert
Egytálételek
Egyéb kategória
Előételek
Főzelék receptek
Főétel
Gluténmentes
Hal receptek
Kenyér és pékáru receptek
Köretek
Leves receptek
Marhahús receptek
Mártások
Palacsinta receptek
Pizza receptek
Receptajánló
Saláta receptek
Sertéshús receptek
Szárnyas receptek
Sós sütemény
Sütés nélküli receptek
Torta receptek
Tészta receptek
Tészta
Vegetáriánus
vegán
Zöldséges receptek
Édes sütemények
Villám töpörtyűs pogácsa
Nem kell keleszteni, pillanatok alatt készen van a pihe-puha pogácsa 🙂
Virslis tarhonyaleves
Azt hiszem, már többször említettem, hogy nálunk nincsen ebéd leves nélkül! 🙂
Vizes piskóta
Nagyon finom, pillekönnyű piskóta! Tálalhatjuk csak porcukorral megszórva, de nagyon finom csoki-, vagy vanília sodóval, 1-2 gombóc fagyival, vagy egy kevés lekvárral 🙂
Tonhalas-kukoricás tészta
Könnyű, gyors, finom ebéd! 🙂
Tormás virslileves
Megint a megszokottól egy kicsit eltérő leves, de érdemes kipróbálni, mert nagyon finom! 🙂
Töltött cukkinikarika
Szóval... a cukkini... sütve... főzve... rántva... töltve... 🙂
Töltött káposzta
És ismét egy imádni való klasszikus!
Töltött paprika
Hogy a régi klasszikusokhoz se legyünk hűtlenek! 🙂
Töltött paprika hús nélkül
Egy kicsit más, mint amit megszoktunk, de húsmentes napokra igen jó megoldás, és nem elhanyagolható tény, hogy nagyon finom!
Töpörtyűs pogácsa
A töpörtyűs a kedvenc pogácsám. 🙂
Túrófánk
Könnyű, pihe-puha fánkocskák!
Túrógaluska gombamártással
Nagyon finom köret lehet szaftos, mártásos húsok mellé, de ezzel a gombamártással is isteni! 🙂
Túrógombóc egyszerűbben
Csak a maradék melegítésénél kell egy kicsit vigyázni, mivel a túró nincs megfőzve, és ha mikróban melegítjük, a gombócok el fognak deformálódni, szétfolynak!
Túrógombóc kukoricadarával, dióval
Azon túl, hogy gluténmentes, nagyon finom! 🙂
Túrókrémes epertorta
Szükséges hozzáfűzni valamit? Magáért beszél! 🙂
Túrópizza
Egy pizza, amit büntetlenül lehet enni! Nem kell gyúrni, nem kell keleszteni, csak összekeverni és megsütni! Én a felét tudtam megenni ebédre, és még este 7 órakor sem voltam éhes. Ha kukoricával készítjük, akkor 40 gramm a szénhidrát tartalma, ha a kukorica elmarad, akkor csak 20 gramm. Nagyon finom, főleg frissen, amikor a széle ropog, a közepe pedig puha. Ha kihűlt, a sajt miatt egy kicsit megkeményedik, de mikróban vagy sütőben megmelegítve ismét puha lesz. 🙂
Túrós batyu - barna rizslisztből
A barna rizsliszt lassú felszívódású, és kevesebb keményítőt tartalmaz, mint a fehér rizsliszt, de fehér rizslisztből is ugyanígy el lehet készíteni ezt a finomságot! Ha tovább szeretnénk csökkenteni a szénhidráttartalmat, a barna rizsliszt egy részét le lehet cserélni mandulalisztre vagy kókuszlisztre, bambuszrost-lisztre, szezámmag-lisztre, és pluszban lehet még hozzáadni 100-150 gramm zsírszegény túrót, ami egyrészt szintén csökkenti az egy darabra eső szénhidrát tartalmat, másrészt, tovább marad puha tőle a tészta 🙂
Túrós batyu blundel tésztából
Blundel tésztából, vagyis élesztős-félvajas tésztából. A végeredmény pedig, az az igazi, békebeli túrós batyu, amikor a nagyiknak még elég idejük és türelmük volt hajtogatni, keleszteni, sütni… Egyszer azért érdemes megpróbálni, mert nagyon finom 🙂
Túrós csusza
Én vagyok olyan perverz, hogy a felét sósan, a másik felét édesen eszem, így egyből megvan a desszert is 🙂
Túrós és meggyes rétes rizslapból
Nagyon finom rétest lehet készíteni rizslapból, csak az elkészítésre kell odafigyelni, hogy ne legyen rágós másnap sem, már ha marad belőle valami! 🙂
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50