Sign In

Receptek

Bagett – sült hagymával

 

Bagett - sült hagymával

Elkészítési idő 50 perc
Kategória Kenyér receptek
Konyha Francia
Mennyiség 9 db

Hozzávalók
  

  • 100 gramm gluténmentes zabpehelyliszt vagy zabpehely darálva
  • 6 gramm sütőpor
  • 2 darab tojás
  • 250 gramm tehéntúró
  • 1 teáskanál
  • 1 nagyobb fej vöröshagyma apróra vágott, kevés olajon megpirított
  • 1/2 teáskanál fokhagymapor
  • 1 evőkanál lenmag
  • 1 evőkanál szezámmag
  • 1 evőkanál tökmag
  • 1 evőkanál napraforgómag

Instrukciók
 

  • A sütőt előmelegítjük 200 C fokra.
  • Amíg a sütő melegszik, összegyúrjuk a hozzávalókat, majd vizes vagy olajos kézzel kisebb bagetteket formálunk.
  • A tetejüket ferdén bevágjuk, megszórjuk a magokkal, kicsit rányomkodjuk, hogy ne potyogjanak le.
  • Bagettsütőn vagy sütőpapírral bélelt tepsin 25-30 perc alatt megsütjük.  

Jegyzetek

Köszönjük a receptet:

Kissné Zilahi Katalin (Kata Boszorkánykonyhája)
Kulcsszó bagett, gluténmentes, hagyma, szénhidrát-csökkentett

 

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating