Sign In

Receptek

Bagett, Szafi Fitt sütőliszttel

 

Bagett - Szafi Fitt sütőliszttel

Elkészítési idő 45 perc
Kategória Pékáru receptek
Konyha Francia
Mennyiség 9 db

Hozzávalók
  

  • 20 gramm darált dió
  • 20 gramm kölesliszt
  • 60 gramm Szafi Fitt sütőliszt sós ételekhez
  • 1 teáskanál szárított élesztő
  • 2 darab tojás
  • 250 gramm túró
  • 1 teáskanál
  • 1/2 teáskanál fokhagymapor
  • 1 evőkanál lenmag
  • 1 evőkanál szezámmag
  • 1 evőkanál tökmag
  • 1 evőkanál napraforgó

Instrukciók
 

  • Összegyúrjuk a hozzávalókat, a magokból egy keveset félreteszünk, amit majd a tetejére szórunk, aztán vizes vagy olajos kézzel kisebb bagetteket formálunk, a tetejüket ferdén bevágjuk, megszórjuk a magokkal, kicsit rányomkodjuk, hogy ne potyogjanak le, és vagy bagettsütőre vagy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük őket.
  • Amíg a sütő bemelegszik 200 fokra, a bagettek pihennek, majd 30-35 perc alatt megsütjük őket.  

Jegyzetek

Köszönjük a receptet:

Kissné Zilahi Katalin (Kata Boszorkánykonyhája)
Kulcsszó bagett, gluténmentes, pékáru, szénhidrát-csökkentett

 

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating