Sign In

Receptek

Szénhidrát csökkentett zsömle, magokkal

 

Szénhidrátcsökkentett zsömle, magokkal

Elkészítési idő 40 perc
Kategória Pékáru receptek
Konyha Magyar
Mennyiség 9 db

Hozzávalók
  

  • 100 gramm gluténmentes zabpehelyliszt vagy zabpehely darálva
  • 6 gramm sütőpor
  • 2 darab tojás
  • 250 gramm tehéntúró
  • 1 teáskanál
  • 1 teáskanál lenmag
  • 1 teáskanál szezámmag
  • 1 teáskanál napraforgó
  • 1 teáskanál tökmag

Instrukciók
 

  • A sütőt előmelegítjük 200 C fokra.
  • Amíg a sütő melegszik, összegyúrjuk a hozzávalókat, majd vizes kézzel kisebb zsömléket formálunk, a tetejüket megszórjuk a magokkal, kicsit rányomkodjuk, hogy ne potyogjanak le, majd sütőpapírral bélelt tepsin 25-30 perc alatt megsütjük.  

Jegyzetek

Köszönjük a receptet:

Kissné Zilahi Katalin (Kata Boszorkánykonyhája)
Kulcsszó gluténmentes, magos, magvas, szénhidrát-csökkentett, zsemle, zsömle

 

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating