Sign In

Receptek

Főtt tészta zöldségraguval

 

Főtt tészta zöldségraguval

Elkészítési idő 30 perc
Kategória Tészta receptek, Zöldséges receptek
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre

Hozzávalók
  

  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 1 darab kisebb póréhagyma
  • 1 darab kisebb cukkini
  • 1/2 darab padlizsán
  • 1/2 bögre kukorica bögre: 200 ml
  • 1/2 bögre zöldborsó
  • 1/2 bögre szeletelt gomba
  • 1/2 darab piros kaliforniai vagy kápia paprika
  • 1 teáskanál olaszos fűszerkeverék
  • 50 gramm reszelt parmezán sajt a tetejére
  • 400 gramm gluténmentes fusilli tészta

Instrukciók
 

  • A felaprított póréhagymát megdinszteljük az olívaolajon, majd rádobjuk a különféle megtisztított, felaprított zöldséget, megsózzuk, megfűszerezzük, és addig pároljuk, amíg a tészta éppen megfő.
  • Tányérra teszünk egy adagot a tésztából, rámerünk a zöldséges raguból, és a tetejét megszórjuk reszelt sajttal. 

Jegyzetek

Köszönjük a receptet:

Kissné Zilahi Katalin (Kata Boszorkánykonyhája)
Kulcsszó gluténmentes, tészta, zöldséges

 

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating