Főtt tészta zöldségraguval
Főtt tészta zöldségraguval
Hozzávalók
- 3 evőkanál olívaolaj
- 1 darab kisebb póréhagyma
- 1 darab kisebb cukkini
- 1/2 darab padlizsán
- 1/2 bögre kukorica bögre: 200 ml
- 1/2 bögre zöldborsó
- 1/2 bögre szeletelt gomba
- 1/2 darab piros kaliforniai vagy kápia paprika
- 1 teáskanál olaszos fűszerkeverék
- 50 gramm reszelt parmezán sajt a tetejére
- 400 gramm gluténmentes fusilli tészta
Instrukciók
- A felaprított póréhagymát megdinszteljük az olívaolajon, majd rádobjuk a különféle megtisztított, felaprított zöldséget, megsózzuk, megfűszerezzük, és addig pároljuk, amíg a tészta éppen megfő.
- Tányérra teszünk egy adagot a tésztából, rámerünk a zöldséges raguból, és a tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
Jegyzetek
Köszönjük a receptet:
Kissné Zilahi Katalin (Kata Boszorkánykonyhája)