Gombafelfújt
Gombafelfújt
Hozzávalók
- 2-3 evőkanál rizsliszt
- 8 darab tojás
- ízlés szerint só
- ízlés szerint őrölt fekete bors
- 3 gerezd fokhagyma
- ízlés szerint petrezselyem
- 500 gramm csiperkegomba
- 20 gramm vaj
- 20 gramm reszelt sajt
- 2 darab paradicsom
Instrukciók
- A lisztet keverjünk össze csomómentesre a 8 tojással, sóval, borssal, a 3 gerezd lereszelt fokhagymával, petrezselyemmel.
- Tisztítsunk meg a gombát, aprítsuk fel, keverjük bele a tojásos masszába, és öntsük bele egy vastagon kivajazott jénaiba vagy sütőtálba. Tetejére tehetünk reszelt sajtot vagy paradicsom szeleteket.
- Süssük kb. 30 percig, 190 C fokon. Friss salátával tálaljuk.
Jegyzetek
Köszönjük a receptet:
Kissné Zilahi Katalin (Kata Boszorkánykonyhája)