Sign In

Receptek

Gombafelfújt

 

Gombafelfújt

Elkészítési idő 50 perc
Kategória Főétel, Vegetáriánus, vegán
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre

Hozzávalók
  

  • 2-3 evőkanál rizsliszt
  • 8 darab tojás
  • ízlés szerint
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • 3 gerezd fokhagyma
  • ízlés szerint petrezselyem
  • 500 gramm csiperkegomba
  • 20 gramm vaj
  • 20 gramm reszelt sajt
  • 2 darab paradicsom

Instrukciók
 

  • A lisztet keverjünk össze csomómentesre a 8 tojással, sóval, borssal, a 3 gerezd lereszelt fokhagymával, petrezselyemmel.
  • Tisztítsunk meg a gombát, aprítsuk fel, keverjük bele a tojásos masszába, és öntsük bele egy vastagon kivajazott jénaiba vagy sütőtálba. Tetejére tehetünk reszelt sajtot vagy paradicsom szeleteket.
  • Süssük kb. 30 percig, 190 C fokon. Friss salátával tálaljuk.  

Jegyzetek

Köszönjük a receptet:

Kissné Zilahi Katalin (Kata Boszorkánykonyhája)
Kulcsszó felfújt, főétel, gluténmentes, gomba, vegetáriánus

 

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating