Sign In

Receptek

Ponty – paprikás lisztben sütve

 

Ponty - paprikás lisztben sütve

Elkészítési idő 30 perc
Kategória Hal receptek
Konyha Magyar
Mennyiség 2 főre

Hozzávalók
  

  • 6 szelet ponty
  • 1 teáskanál
  • 3 evőkanál kukoricaliszt vagy rizsliszt
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • 500 ml étolaj a sütéshez

Instrukciók
 

  • Besózzuk a pontyszeleteket, megforgatjuk a fűszerpaprikával összekevert kukoricalisztben, majd kisütjük a közepesen forró olajban.  

Jegyzetek

Köszönjük a receptet:

Kissné Zilahi Katalin (Kata Boszorkánykonyhája)
Kulcsszó gluténmentes, paprika, paprikás liszt, ponty

 

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating