Sign In

Receptek

Sajtos-túrós pogácsa

 

Sajtos-túrós pogácsa

Elkészítési idő 40 perc
Kategória Sós sütemények
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre

Hozzávalók
  

  • 250 gramm trappista sajt sósabb fajta
  • 250 gramm zsíros túró
  • 150 gramm rizsliszt
  • 80 gramm Rama margarin
  • 1 mokkáskanál

A kenéshez:

  • 1 darab tojássárgája
  • 1 evőkanál tej

Instrukciók
 

  • A hozzávalókat alaposan összegyúrjuk, majd kb. 2 cm magasra kinyújtjuk, és kiszaggatjuk.
  • A tetejüket megkenjük a tejjel összekevert tojássárgájával. 190 C fokon, kb. 20 perc alatt szép aranybarnára sütjük.  

Jegyzetek

Köszönjük a receptet:

Kissné Zilahi Katalin (Kata Boszorkánykonyhája)
Kulcsszó gluténmentes, pogácsa, sajt, sajtos, sós sütemény, túró, túrós

 

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating