Sign In

Receptek

Sajtpuffancs

 

Sajtpuffancs

Elkészítési idő 30 perc
Kategória Főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 2 főre

Hozzávalók
  

  • 300 gramm reszelt trappista sajt
  • 4 darab tojás
  • 2-3 evőkanál rizsliszt
  • 1/2 mokkáskanál
  • 3-4 evőkanál gluténmentes zsemlemorzsa
  • 500 ml napraforgóolaj a sütéshez

Instrukciók
 

  • A tojásokat a sóval és a reszelt sajttal összekeverjük.
  • Majd annyi rizslisztet adunk hozzá, hogy formázható legyen.
  • Diónyi gombócokat formázunk, kicsit ellapítjuk, a zsemlemorzsában megforgatjuk, majd közepesen forró olajban mindkét oldalukat megsütjük.
  • Majonézes párolt rizzsel, és friss salátával tálaljuk.  

Jegyzetek

Köszönjük a receptet:

Kissné Zilahi Katalin (Kata Boszorkánykonyhája)
Kulcsszó gluténmentes, sajt, sajtos

 

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating