Sivatag rózsája – nutellás, mogyorós (gluténmentes)
Sivatag rózsája - nutellás, mogyorós
Hozzávalók
- 90 gramm tejcsokoládé
- 100 gramm nutella
- 50 gramm mogyoró
- 50 gramm gluténmentes natúr kukoricapehely
Instrukciók
- A mogyorót megpörköljük, a héját ledörzsöljük, majd mozsárban nagyobb darabokra törjük, és összekeverjük a kukoricapehellyel.
- A tejcsokoládét és a nutellát gőz fölött felolvasztjuk és kevergetés közben, vékony sugárban rácsorgatjuk a kukoricapehelyre.
- Alaposan összekeverjük, hogy a csokoládé mindenhol érje. Egy nagyobb teáskanállal sütőpapíros tálcára kisebb halmokat adagolunk, és 2 órára hűtőbe tesszük.
Jegyzetek
Köszönjük a receptet:
Kissné Zilahi Katalin (Kata Boszorkánykonyhája)