Sign In

Receptek

Sós gofri és muffin

 

Sós gofri és muffin

Elkészítési idő 20 perc
Kategória Sós sütemények
Konyha Amerikai
Mennyiség 1 adag

Hozzávalók
  

  • 4 evőkanál zabpehelyliszt
  • 2 evőkanál hajdinaliszt
  • 2 evőkanál kókuszzsír
  • 1/2 mokkáskanál őrölt köménymag
  • 1/2 mokkáskanál
  • 50 ml víz

Instrukciók
 

  • Összekeverjük a hozzávalókat, és annyi vizet adunk hozzá, hogy a galuskatésztánál kicsit keményebb tésztát kapjunk, majd hagyjuk egy kicsit pihenni.
  • Kókuszzsírral kikent gofrisütőben megsütjük, fokhagymával bekenjük, tehetünk rá egy kis tejfölt és reszelt sajtot is.
  • Kenyér helyett is fogyasztható, jó kis szendvicset lehet belőle csinálni.  

Jegyzetek

Köszönjük a receptet:

Kissné Zilahi Katalin (Kata Boszorkánykonyhája)
Kulcsszó gluténmentes, gofri, muffin, sós sütemény

 

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating