Sign In

Receptek

Zabpelyhes banánkeksz

Zabpelyhes banánkeksz

 

Zabpelyhes banánkeksz

Elkészítési idő 30 perc
Kategória Édes sütemények
Konyha Magyar
Mennyiség 18 db

Hozzávalók
  

  • 4 darab banán
  • kb. 250 gramm zabpehely
  • 30 gramm mazsola
  • 30 gramm csokicsepp

Instrukciók
 

  • A banánt villával összetörjük, és annyi zabpelyhet, mazsolát és csokicseppet keverünk hozzá, amennyit felvesz. Kanállal halmokat teszünk a tepsire, és 180 fokon addig sütjük, amíg pirulni kezd a teteje (18 db, 30 perc).  

Jegyzetek

Köszönjük a receptet:

Kissné Zilahi Katalin (Kata Boszorkánykonyhája)
Kulcsszó banán, édes sütemény, gluténmentes, keksz, zabpehely

 

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating