Sign In

Receptek

Almás-sárgarépás-zabpelyhes muffin

 

Almás-sárgarépás-zabpelyhes muffin

Elkészítési idő 40 perc
Kategória Édes sütemények
Konyha Magyar
Mennyiség 12 db

Hozzávalók
  

  • 3 darab közepes sárgarépa reszelve
  • 1 darab közepes alma reszelve, leve kinyomva
  • 3 darab tojás
  • 50 gramm cukor vagy édesítő
  • 100 gramm gluténmentes zabpehely
  • 50 gramm zabpehelyliszt vagy darált zabpehely
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 1 mokkáskanál fahéj
  • 5000 ml olvasztott kókuszzsír
  • 100 gramm magozott meggy friss, fagyasztott vagy befőtt (vagy almakocka)
  • 3-4 kocka olvasztott csoki

Instrukciók
 

  • A hozzávalókat összekeverjük, muffin formákba adagoljuk. Kihűlés után az olvasztott csokit rácsorgatjuk.
  • 180 C-ra előmelegített sütőben 25 percig sütjük.
  • Kihűlés után az olvasztott csokit rácsorgatjuk.
  •  

Jegyzetek

Köszönjük a receptet:

Kissné Zilahi Katalin (Kata Boszorkánykonyhája)
Kulcsszó alma, édes sütemény, gluténmentes, muffin, sárgarépa, zabpehely

 

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük