Sign In

Receptek

Aszalt paradicsomos zsömle

 

Aszalt paradicsomos zsömle

Elkészítési idő 35 perc
Kategória Pékáru receptek
Konyha Magyar
Mennyiség 8 db

Hozzávalók
  

  • 200 gramm Szafi Fitt sütőliszt
  • 4 darab tojás
  • 100 gramm apróra vágott aszalt paradicsom + az olaj, amiben a paradicsom van
  • 20 gramm kókuszzsír
  • 250 gramm Cottage Cheese vagy zsírszegény túró
  • 1 teáskanál sütőpor

Instrukciók
 

  • Összegyúrjuk a hozzávalókat.
  • Vizes vagy olajos kézzel zsömléket formázunk.
  • 200 C fokra előmelegített sütőben sütjük 5 percig.
  • Majd visszavesszük a hőt 180 C fokra, és további 20 perc alatt készre sütjük a zsömléket.  

Jegyzetek

Köszönjük a receptet:

Kissné Zilahi Katalin (Kata Boszorkánykonyhája)
Kulcsszó aszalt paradicsom, gluténmentes, pékáru, zsömle

 

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating