Sign In

Receptek

Fahéjas-mandulás keksz

 

Fahéjas-mandulás keksz

Elkészítési idő 30 perc
Kategória Édes sütemények
Konyha Magyar
Mennyiség 2 főre

Hozzávalók
  

  • 150 gramm mandulaliszt vagy finomra őrölt, héj nélküli mandula
  • 1 darab tojás
  • 3 evőkanál kókuszzsír vagy vaj
  • 1 teáskanál fahéj
  • 1 csipet
  • 2 teáskanál édesítő

Instrukciók
 

  • A hozzávalókat összegyúrjuk, kicsit pihentetjük a tésztát a hűtőben, majd kisebb adagokban kinyújtjuk, kiszaggatjuk, sütőpapírral kibélelt tepsire helyezzük.
  • 170 C-ra előmelegített sütőben 15 perc alatt készre sütjük.  

Jegyzetek

Köszönjük a receptet:

Kissné Zilahi Katalin (Kata Boszorkánykonyhája)
Kulcsszó cukormentes, édes sütemény, fahéj, gluténmentes, keksz, lisztmentes, mandula

 

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating