Sign In

Kókuszkeksz

 

Kókuszkeksz

Elkészítési idő 35 perc
Kategória Édes sütemények
Konyha Magyar
Mennyiség 1 tepsi

Hozzávalók
  

  • 100 ml kókusztej vagy tehéntej
  • 100 gramm kókuszzsír
  • 200 gramm kókuszliszt
  • 1 darab tojás
  • 50 gramm porrá őrölt eritrit
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 1 mokkáskanál kardamom (elmaradhat)

Instrukciók
 

  • Minden hozzávalót robotgépben vagy kézzel összegyúrunk.
  • Negyed órára hűtőbe tesszük pihenni.
  • A tésztát alaposan belisztezett gyúródeszkán kisebb adagokban kinyújtjuk, tetszőleges formára kiszaggatjuk, és sütőpapírral bélelt tepsire tesszük.
  • 160 C fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.  

Jegyzetek

Köszönjük a receptet:

Kissné Zilahi Katalin (Kata Boszorkánykonyhája)
Kulcsszó édes sütemény, gluténmentes, keksz

 

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating