Sign In

Receptek

Rántott csirkemáj quinoa bundában

 

Rántott csirkemáj quinoa bundában

Elkészítési idő 40 perc
Kategória Főétel, Szárnyas receptek
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre

Hozzávalók
  

  • 500 gramm csirkemáj
  • 20 gramm rizsliszt
  • 2 darab tojás
  • 30 gramm puffasztott quinoa
  • 20 gramm puffasztott amaránt
  • 20 gramm burgonyapehely
  • 1 mokkáskanál
  • 500 ml napraforgóolaj a sütéshez

Instrukciók
 

  • A csirkemájat megmossuk, megtisztítjuk, fogpiszkálóval néhány helyen megböködjük, hogy ne pufogjon sütés közben, picit besózzuk, megforgatjuk a lisztben, a megsózott, felvert tojásban, a quinoa, amaránt és burgonyapehely keverékében, majd közepes lángon megsütjük az olajban.  

Jegyzetek

Köszönjük a receptet:

Kissné Zilahi Katalin (Kata Boszorkánykonyhája)
Kulcsszó csirkehús, csirkemáj, gluténmentes, quinoa

 

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating