Sign In

Rebarbarás pite

 

Rebarbarás pite

Elkészítési idő 45 perc
Kategória Édes sütemények
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre

Hozzávalók
  

  • 100 gramm rizsliszt
  • 4 evőkanál cukor vagy édesítő
  • 100 gramm kókuszreszelék
  • 250 gramm rebarbara
  • 50 gramm vaj vagy kókuszzsír
  • 100 ml tej vagy kókusztej
  • 2 darab tojás
  • 6 gramm sütőpor

Instrukciók
 

  • A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot is a rebarbara kivételével, és robotgéppel összedolgozzuk.
  • A rebarbarát megmossuk, a szálkás részt lehúzzuk, 2 cm-es darabokra vágjuk, és belekeverjük vagy rászórjuk a tésztára.
  • A tésztát egy kivajazott, kilisztezett kisebb méretű tepsibe (18x24cm) öntjük, és 20-25 perc alatt 180 C fokon megsütjük.  

Jegyzetek

Köszönjük a receptet:

Kissné Zilahi Katalin (Kata Boszorkánykonyhája)
Kulcsszó édes sütemény, gluténmentes, pite, rebarbara

 

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating