Sign In

Receptek

Sajtos korongok

 

Sajtos korongok

Elkészítési idő 30 perc
Kategória Sós sütemények
Konyha Magyar
Mennyiség 1 főre

Hozzávalók
  

  • 100 gramm reszelt sajt bármilyen kemény sajt, de parmezánnal a legropogósabb
  • 1 teáskanál kukoricakeményítő

Instrukciók
 

  • Egy tálban összekeverjük a reszelt sajtot a kukoricakeményítővel.
  • Sütőpapírral bélelt tepsire 1-1 kisebb evőkanálnyi halmot teszünk, laposra elegyengetjük a kanál hátával.
  • 180 C-ra előmelegített sütőben 7-8 percig sütjük, amíg színt nem kapnak. Az ostyasütőben sütött sajtos koronghoz lesz hasonló.  

Jegyzetek

Köszönjük a receptet:

Kissné Zilahi Katalin (Kata Boszorkánykonyhája)
Kulcsszó gluténmentes, ropogós, sajt, sajtos, sajtos korong, sós sütemény

 

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating