Sign In

Receptek

Sajtos kukoricapehely-chips

 

Sajtos kukoricapehely-chips

Elkészítési idő 20 perc
Kategória Sós sütemények
Konyha Magyar
Mennyiség 1 tepsi

Hozzávalók
  

  • 50 gramm gluténmentes kukoricapehely
  • 50 gramm reszelt trappista sajt

Instrukciók
 

  • A kukoricapehelyből nagyobb teáskanálnyi halmokat teszünk a sütőpapíros tepsire, vastagon beszórjuk a reszelt sajttal úgy, hogy mindenhol érje, különben szét fog esni.
  • Előmelegített sütőben 5-7 perc alatt megsütjük. Akkor jó, amikor már a teteje is megpirult, így lesz jó ropogós.

Jegyzetek

Köszönjük a receptet:

Kissné Zilahi Katalin (Kata Boszorkánykonyhája)
Kulcsszó chips, gluténmentes, kukorica, kukoricapehely, ropogós, ropogtatnivaló, sajt, sajtos

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating