Sign In

Receptek

Sajtos-tejfölös spagetti

 

Sajtos-tejfölös spagetti

Elkészítési idő 35 perc
Kategória Tészta receptek
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre

Hozzávalók
  

  • 400 gramm Barilla gluténmentes spagetti
  • 1 evőkanál
  • 70 gramm füstölt szalonna
  • 200 ml tejföl
  • 100 gramm reszelt trappista sajt

Instrukciók
 

  • A szalonnát apró kockára vágjuk, és kiolvasztjuk a zsírját. A spagettit lobogó, sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, és összekeverjük a kiolvasztott szalonna zsírjának egy részével, jól összekeverjük, és kis lángon átmelegítjük.
  • Tálaláskor rácsorgatunk egy kevés tejfölt, és megszórjuk a szalonnapörccel és a reszelt sajttal. 

Jegyzetek

Köszönjük a receptet:

Kissné Zilahi Katalin (Kata Boszorkánykonyhája)
Kulcsszó gluténmentes, sajt, sajtos, spagetti, tejföl, tészta

 

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating