Sign In

Receptek

Sült hal, paprikás lisztben sütve

 

Sült hal - paprikás lisztben sütve

Elkészítési idő 30 perc
Kategória Hal receptek
Konyha Magyar
Mennyiség 2 főre

Hozzávalók
  

  • 4 szelet ponty
  • 1 mokkáskanál
  • 2 evőkanál rizsliszt vagy kukoricaliszt
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • 300 ml olaj a sütéshez

Instrukciók
 

  • Besózzuk a pontyszeleteket, megforgatjuk a fűszerpaprikával összekevert rizslisztben (kukoricaliszttel ropogósabb).
  • Kisütjük az olajban. 

Jegyzetek

Köszönjük a receptet:

Kissné Zilahi Katalin (Kata Boszorkánykonyhája)
Kulcsszó gluténmentes, hal, paprikás, sült

 

 

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating