Lilahagymás minipalacsinta
Egy tartalmas leves mellé kiváló kiegészítő!
Gluténmentes lilahagymás minipalacsinta
Hozzávalók
- 150 gramm rizsliszt
- 6 g sütőpor
- 1 teáskanál só
- 1/2 mokkáskanál durvára őrölt fekete bors
- 2 darab tojás
- 200 ml natúr joghurt
- 3 evőkanál víz
- 100 gramm lila hagyma
- 5 evőkanál ek napraforgóolaj
Instrukciók
- Egy mélyebb tálba mérjük a lisztet, a sütőport, a borsot, a sót, és összekeverjük. Hozzáadjuk a tojásokat, apránként a joghurtot, és kézi habverővel simára keverjük.
- A hagymát apró kockára vágjuk, a masszához keverjük a 3 ek vízzel együtt.
- A palacsintasütőben felforrósítunk 1 ek olajat, és 1-1 evőkanálnyi masszát elterítünk, kerekre igazítunk, majd pirosra sütjük a minipalacsinták mindkét oldalát