Sign In

Receptek

Áfonyás-kókuszos muffin

 

Áfonyás-kókuszos muffin

Elkészítési idő 50 perc
Kategória Édes sütemények
Konyha Magyar
Mennyiség 2 főre

Hozzávalók
  

  • 100 gramm rizsliszt
  • 3 evőkanál eritrit
  • 100 gramm kókuszreszelék
  • 150 gramm áfonya friss vagy aszalt
  • 80 gramm vaj
  • 100 ml tej vagy kókusztej
  • 2 darab tojás
  • 1 teáskanál sütőpor

Instrukciók
 

  • A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot is az áfonya kivételével, és robotgéppel összedolgozzuk.
  • Az áfonyát jól megmossuk és belekeverjük a tésztába.
  • A tésztát muffin formákba öntjük, és 20-25 perc alatt 180 C-on megsütjük.
  •  

Jegyzetek

Köszönjük a receptet:

Kissné Zilahi Katalin (Kata Boszorkánykonyhája)
Kulcsszó áfonya, édes sütemény, gluténmentes, kókusz, muffin

 

 

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük