Sign In

Receptek

Lilahagymás minipalacsinta

Lilahagymás minipalacsinta

Egy tartalmas leves mellé kiváló kiegészítő!

lilahagymás minipalacsinta gluténmentes recept gmtérkép

Gluténmentes lilahagymás minipalacsinta

Összesen 40 perc
Kategória Palacsinta receptek
Konyha Magyar
Mennyiség 20 darab

Hozzávalók
  

  • 150 gramm rizsliszt
  • 6 g sütőpor
  • 1 teáskanál só
  • 1/2 mokkáskanál durvára őrölt fekete bors
  • 2 darab tojás
  • 200 ml natúr joghurt
  • 3 evőkanál víz
  • 100 gramm lila hagyma
  • 5 evőkanál ek napraforgóolaj

Instrukciók
 

  • Egy mélyebb tálba mérjük a lisztet, a sütőport, a borsot, a sót, és összekeverjük. Hozzáadjuk a tojásokat, apránként a joghurtot, és kézi habverővel simára keverjük.
  • A hagymát apró kockára vágjuk, a masszához keverjük a 3 ek vízzel együtt.
  • A palacsintasütőben felforrósítunk 1 ek olajat, és 1-1 evőkanálnyi masszát elterítünk, kerekre igazítunk, majd pirosra sütjük a minipalacsinták mindkét oldalát

Jegyzetek

Köszönjük a receptet:

Kissné Zilahi Katalin (Kata Boszorkánykonyhája)
Kulcsszó gluténmentes, lilahagyma, palacsinta

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük