Sign In

Receptek

Rántott sajtgolyó  – lisztmentes

 

Rántott sajtgolyó  - lisztmentes

Elkészítési idő 30 perc
Kategória Főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 2 főre

Hozzávalók
  

  • 300 gramm reszelt trappista sajt
  • 2 darab tojás
  • 1/2 mokkáskanál
  • 1/4 mokkáskanál őrölt fekete bors
  • 1/4 mokkáskanál őrölt szerecsendió
  • 3-4 evőkanál darált dió
  • 3-4 evőkanál szezámmag

Instrukciók
 

  • A tojásokat a fűszerekkel, villával kicsit felverjük, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot is.
  • Diónyi gombócokat formálunk, darált dió és szezámmag keverékében megforgatjuk, majd közepesen forró olajban kisütjük.
  • Tartármártással, sült burgonyával tálaljuk. (Nem mindegyiknek lukas a közepe, ez éppen az volt) 🙂  

Jegyzetek

Köszönjük a receptet:

Kissné Zilahi Katalin (Kata Boszorkánykonyhája)
Kulcsszó gluténmentes, lisztmentes, rántott, sajt, sajtgolyó

 

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating