A cukkinit, hámozás nélkül, lereszeljük a reszelő nagyobbik lyukán, a sárgarépát meghámozzuk, és lereszeljük a kisebbik lyukon, és besózzuk.
A lisztet csomómentesre keverjük a tojásokkal és a vízzel, és legalább egy fél órán át állni hagyjuk.
Közben a cukkini is levet ereszt, de nem kell kifacsarni, hanem a sós lével együtt a masszába keverjük.
A palacsintasütőben felforrósítjuk az olajat, és kb. 1,5 merőkanálnyi masszát szétterítünk benne. A merőkanál aljával segítjük a tésztát, hogy egyenletesen terüljön el a sütőben. Közepesen erős lángon sütjük, hogy a cukkininak is legyen ideje kicsit megpuhulni, átsülni. Ne legyünk türelmetlenek, mert a palacsintát csak akkor lehet átfordítani, amikor már átsült, különben szakadni fog.
Amikor a palacsinták megsültek, elkészítjük a tölteléket. A túrót összekeverjük a krémsajtokkal, a tejföllel, majd 3 részre osztjuk. Egyik részbe belekeverjük a paprikakrémet, a másikba a snidlinget, a harmadikat fehéren hagyjuk.
A palacsintákat egy kiolajozott jénai tálra rakva, váltakozva megkenjük a töltelékkel, a tetejére reszeljük a füstölt sajtot, és 25-30 perc alatt, 180 fokon átmelegítjük a sütőben.
Chilipehellyel meghintett tejföllel kínáljuk.