A tojásokat a liszt egy részével, a sóval és az édesítővel, kézi habverővel csomómentesre keverjük, majd fokozatosan, felváltva, hozzáadjuk a vizet, maradék lisztet és a tejet.
30 percig pihentetjük, ha közben nagyon besűrűsödik, kicsit még felhígítjuk.
A palacsintasütőbe öntünk pár csepp olajat, felhevítjük, beleöntünk egy merőkanálnyit a masszából. Addig sütjük közepes lángon, amíg a palacsintasütőt megmozgatva, a palacsinta elkezd csúszkálni. Akkor megfordítjuk, fel is lehet dobni (én csak feldobva tudom megfordítani :) ), és a másik felét is megsütjük.
Elkészítjük a tölteléket: a túrót villával összetörjük, hozzákeverjük a tejfölt, édesítőt, sót, reszelt narancshéjat, narancslevet, és megtöltjük a palacsintákat.
Tetejét porrá őrölt édesítővel megszórjuk, majd ráreszeljük, vagy a felolvasztott csokit rácsepegtetjük.