Kategória Édes sütemények, Sütés nélküli receptek, Torta receptek
Konyha Magyar
Mennyiség 8szelet
Hozzávalók
Az alaphoz:
400gramm María Gullon keksz
100gramm vaj
A krémhez:
250gramm mascarpone
50gramm porcukor(édesítő)
250gramm Hulala habtejszín
300gramm eper
Instrukciók
Daráljuk le, vagy törjük össze a kekszet, majd alaposan keverjük össze a puha, felaprított vajjal. A tejszínt verjük kemény habbá, keverjük hozzá óvatosan a cukros mascarponét, az eperdarabokat, öntsük a tortaformába, igazítsuk egyenesre a tetejét, majd szórjuk rá a maradék vajas kekszmorzsát.
A mascarponét keverjük habosra a porcukorral, az epret tisztítsuk és mossuk meg, szárítsuk le, majd vágjuk kisebb darabokra.
A tejszínt verjük kemény habbá, keverjük hozzá óvatosan a cukros mascarponét, az eperdarabokat, öntsük a tortaformába, igazítsuk egyenesre a tetejét, majd szórjuk rá a maradék vajas kekszmorzsát.