Vissza
Nyomtat
Recipe Image
Jegyzetek
Smaller
Normál
A maximális méretnél nagyobb fájl kihagyása: %s
Gluténmentes zsömle kesudióból
Recept nyomtatása
Recept mentése
Elkészítési idő
35
perc
perc
Kategória
Kenyér receptek, Pékáru receptek
Konyha
Magyar
Mennyiség
4
darab
Hozzávalók
65
gramm
natúr
darált kesudió
15
gramm
nyílgyökérliszt
1
evőkanál
kókuszzsír
1
darab
db tojás
25
gramm
kókusztej
0,5
teáskanál
só
0,5
teáskanál
almaecet
0,5
teáskanál
szódabikarbóna
Instrukciók
A kesudiót forró vízbe áztatjuk néhány percre, majd megszárítjuk.
Egy tálba tesszük a kókusztejjel és a tojással együtt, botmixerrel krémesre aprítjuk.
Hozzáadjuk a többi hozzávalót, alaposan elkeverjük.
Szilikonos muffin formákba adagoljuk, és 200 C-ra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük.
Ebből a mennyiségből 4 db kicsi zsömle lesz.
Jegyzetek
Köszönjük a receptet:
Kissné Zilahi Katalin (
Kata Boszorkánykonyhája
)
Kulcsszó
gluténmentes, kesudió, pékáru, zsemle, zsömle