A tojásokat kettéválasztjuk. A sárgája megy a tésztába, a fehérjéből pedig habot fogunk verni a süti tetejére.
A száraz hozzávalókat egy tálban összevegyítjük, hozzámorzsoljuk a kókuszzsírt, és a tojássárgájával együtt összegyúrjuk. Ha nem akar összeállni, tegyünk hozzá 1-2 evőkanál vizet, vagy egy kis extra kókuszzsírt, de ha túl sokat teszünk hozzá, a tészta törékennyé válik.
Két sütőpapírlap között kinyújtjuk (kb. 20x25 cm-re), a felső sütőpapírt levesszük, majd a másik papírral együtt a tepsibe helyezzük.
A túrót a kókuszsírral, 1 tojássárgájával, 2 evőkanál eritrittel és 1 csipet fahéjjal, botmixerrel homogén masszává keverjük, majd a tésztára simítjuk. A szilvát felnegyedeljük, és a túrós krémbe nyomkodjuk.
Ezután betesszük a 150 C fokra előmelegített sütőbe, és kb. 30 percig sütjük.
Eközben a 3 tojásfehérjéből és 2 evőkanál eritritből, 1 csipet só társaságában kemény habot verünk. A 30 perc letelte után egy habzsák segítségével rácsokat húzunk a szilvás túró tetejére, majd 100 C fokon még 15-20 percig szárítjuk a habot.