A lisztet összekeverjük a sóval, a tojások sárgájával, a cukorral, a citrom héjával, és apránként, kevergetve hozzáadjuk a tejet.
10-15 percre félretesszük pihenni, amíg a szilvát megmossuk, kimagozzuk, és kisebb darabokra vágjuk.
Amikor a szilva készen van, villával összetörjük a túrót, a masszához keverjük, majd a keményre felvert tojásfehérjét is óvatosan belekeverjük.
Egy méretes, tapadásmentes serpenyőben felforrósítjuk a vajat, beleöntjük a tojásos-túrós masszát, pár percig sülni hagyjuk, majd fakanállal kisebb darabokra szaggatjuk, hozzáöntjük a felaprított szilvát is, és közepes lángon kb. 20-25 perc alatt, néha megkeverve, megforgatva, pirosra sütjük.
Tálaláskor megszórjuk a fahéjas porcukorral.