Először a tölteléket készítjük el. A túrót összekeverjük a többi hozzávalóval, vizes kézzel 12 db gombócot formálunk, tányérra tesszük őket, és betesszük a hűtőbe.
A barackot lecsepegtetjük, majd 4 részre vágjuk.
Az egész tojásokat a cukorral habosra, fehéredésig keverjük, majd hozzáadjuk az olajat, a tejet, a sót, és végül a sütőporral összekevert lisztet.
Sütőpapírral bélelt, vagy vékonyan kivajazott, lisztezett tepsibe (20x25 cm) öntjük a masszát, belehelyezzük a túrógombócokat, és az elnegyedelt barackszeleteket. 170 °C-ra előmelegített sütőben, légkeveréssel 25-30 perc alatt megsütjük (légkeverés nélkül: 190 °C).
Miután kihűlt, kockára vágjuk, és porcukorral megszórjuk a tetejét.