Az élesztőt felfuttatjuk egy kevés cukorral 100 ml langyos tejben.
A lisztet dagasztótálba tesszük. Hozzáadjuk a többi anyagot, a felfuttatott élesztőt, a vízzel összekevert útifűmaghéjat, és a vége felé az olvasztott vajat, majd alaposan kidagasztjuk. Közepesen kemény tésztát kell kapnunk.
Letakarva, langyos helyen 60 percig kelesztjük, majd enyhén lisztezett felületen átgyúrjuk
A tésztát 2 részre osztjuk, majd mindegyiket vékony körré nyújtjuk, és 8 cikkre vágjuk. A cikkeket megkenjük Nutellával, és feltekerjük kifliformára.
Bekapcsoljuk a sütőt 180 C-ra, amíg a sütő melegszik, a kiflik még pihennek, közben lekenjük a tetejüket a tejjel elkevert tojással, majd 15-20 perc alatt megsütjük.
Nagyon finom puha kiflik lettek.