Az élesztőt a langyos tejben a cukorral felfuttatjuk.
A rizslisztet, mandulalisztet (lehet helyette is rizsliszt, de nagyon jó ízt ad a tésztának), útifűmaghéjat, porcukrot, vaníliás cukrot, sót a robotgép táljában kicsit összekeverjük. A túrót villával összetörjük (puhább, szaftosabb lesz a tészta, másnapra sem szárad ki), hozzákeverjük az egész tojást plusz a fehérjét.
Amikor az élesztő felfutott, beindítjuk a robotgépet, hozzáadjuk a lisztekhez felfuttatott élesztőt, a tojással összekevert túrót, a langyos tejet, végül az olvasztott, de nem forró vajat.
Alaposan összedolgozzuk a géppel, majd letakarjuk, és langyos helyen 45 percig kelesztjük. Amikor megkelt, rizsliszttel beszórt gyúrólapon kicsit átgyúrjuk, 3 részre osztjuk (kb. 270 gramm 1 gombóc), és mind a három gombócot, kb. 20x40 cm-es téglalappá nyújtunk.
A téglalapokat megkenjük a nutellával, feltekerjük, és a feltekert csíkokat sütőpírra tesszük, és ott fonjuk össze, majd a sütőpapírral együtt tesszük a tepsibe.
Letakarjuk, és addig kelesztjük még, amíg a sütő bemelegszik 180 C fokra. Lekenjük a tejjel összekevert tojással, és 30-35 perc alatt megsütjük.