Egy tálban összekeverjük a lisztet, a sütőport és a cukor 1/3 részét. Egy másik tálban kézi habverővel összekeverjük a tojásokat, a tejet és a cukor 1/3 részét. A meggyet összekeverjük a darált dióval, a maradék 1/3 rész cukorral, a fahéjjal, a reszelt citromhéjjal.
Egy 25x35 cm-es tepsit vastagon kikenünk vajjal, rászórjuk a lisztes keverék felét. Erre kerül a dióval összekevert meggy, majd a lisztes keverék másik fele. A tetejére csorgatjuk egyenletesen a tejes-tojásos-cukros keveréket, végül rálocsoljuk a maradék olvasztott vajat. Egy hurkapálcával néhány helyen megpiszkáljuk, hogy a tejes lé jól le tudjon folyni a tepsi aljáig.
30 percre félretesszük, hogy a liszt kicsit felszívja a nedvességet, ennyi idő alatt a sütő is bőven felmelegszik 180 C fokra, majd 40-45 perc alatt szép pirosra sütjük.
Megvárjuk, amíg langyosra hűl, és csak azután szeleteljük fel. A tetejét megszórhatjuk vaníliás porcukorral, én nem szoktam, mert nem szeretjük a túl édes sütiket.