A csirkecombokat mossuk meg, húzzuk le a bőrét, filézzük ki. A csont és a bőr kiváló lesz alapléhez. A filéket vágjuk ketté, ha túl vastagok, vágjuk félbe.
Az így kapott szeleteket forgassuk meg a lisztben, és süssük elő a forró olajon 1-1 perc alatt mindkét oldalukat, majd tegyük félre. Ne sózzuk meg előre, hogy minél kevesebb lé távozzon belőle.
Amikor mindegyiket elősütöttük, sózzuk meg finoman a szeleteket, tegyük vissza a serpenyőbe, tegyünk rájuk 1-1 szelet sonkát, sajtot.
Tegyük rá a fedőt, és addig süssük, amíg a sajt ráolvad a húsra.
Ennyi éppen elég, hogy vajpuha, ízletes falatok kerüljenek a tányérunkra.
És ha mindezt négysajtos burgonyatortával és salátával tálaljuk, a hatás biztosan nem fog elmaradni!