A tojások sárgáját a cukorral fehéredésig keverjük, a lisztet, darát, sót hozzáadjuk, majd a tejet is apránként hozzákeverjük, a citromhéjjal ízesítjük, végül a kemény habbá vert fehérjét is beleforgatjuk.
Hűtőszekrényben legalább 45 percig pihentetjük, hogy a liszt és a dara fel tudja szívni a nedvességet. Egy nagyobb méretű, lehetőleg tapadásmentes tepsibe öntsük az olajat, tegyük be a 200 fokra előmelegített sütőbe, forrósítsuk fel, majd öntsük bele a masszát, és tegyük vissza a sütőbe.
Amikor már kezd összeállni, vegyük ki, keverjük meg, daraboljuk össze, majd ismét tegyük vissza. Ezt a műveletet többször ismételjük meg, hogy jó morzsás legyen. Kb. 40 perc alatt süssük meg.
Az utolsó 5 percben keverjük hozzá a leszemezett ribizlit, és a kimagozott meggyet. Vigyázzunk, hogy sütéskor ne szárítsuk ki túlságosan.