Összekeverjük a lisztet a sütőporral, a sóval, majd elmorzsoljuk a kockára vágott hideg vajjal. Hozzáadjuk a porcukrot és a tojást, összegyúrjuk, és ha szükséges 1-2 evőkanál tejet adunk hozzá, hogy egy könnyen gyúrható, nem ragacsos tésztát kapjunk.
A tészta 1/3 részét folpackba csomagolva betesszük a fagyasztóba. A másik, nagyobbik részt rizsliszttel megszórt gyúrólapon kinyújtjuk, picit meglisztezzük a tetejét, feltekerjük, majd belehelyezzük egy 20 x 30 cm-es tepsibe, kitekerjük, eligazítjuk úgy, hogy egy pici széle legyen a tésztának.
A megmosott epret lecsumázzuk, négy részre vágjuk, a porcukorral és a reszelt citromhéjjal megszórjuk, citromlével meglocsoljuk, összekeverjük, félretesszük.
Amikor a tészta már kellőképpen megszilárdult a fagyasztóban, az epret összekeverjük a vaníliás pudingporral, a tepsibe kanalazzuk, majd a fagyasztóból kivett tésztát ráreszeljük a reszelő nagyobbik lyukán.
180 C fokra előmelegített sütőben 40 perc alatt megsütjük. Miután kihűlt, kockára vágva, porcukorral meghintve tálaljuk.