A süteményliszthez adjuk a felolvasztott kókuszzsírt és a vizet. Különválasztjuk a tojások sárgáját és fehérjét, a sárgáját a liszthez adjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A hab háromnegyed részét a lisztes keverékhez adjuk, és robotgéppel alaposan összedolgozzuk, végül óvatosan hozzákeverjük a maradék habot.
Tortaformába (24 cm) öntjük, tetejét vizes kanállal elsimítjuk, előmelegített sütőben 180 C fokon, 40 perc alatt megsütjük. Sütés után rácson hagyjuk kihűlni, majd kettévágjuk és megtöltjük a krémmel.
Krém: A pudingot a 400 ml tejjel sűrűre főzzük, kihűtjük. A túrót villával alaposan összetörjük, hozzáadjuk az édesítőt, citromlevet, a kihűlt pudingot, és végül a meghámozott, apró kockákra vágott kivit, és a krém háromnegyed részét a két lap közé töltjük, a maradékot a torta tetejére és oldalára kenjük. Karikára vágott kiviszeletekkel díszítjük.