A zselatint elkeverjük egy kevés forró vízben, néha ránézünk és megkeverjük, nehogy összeálljon.
A túrót, a joghurtot, a vaníliás cukrot és a kristálycukrot homogén masszává dolgozzuk össze, hozzáadjuk a zselatint, és félretesszük.
A tejet meglangyosítjuk, egy tepsit vagy egy őzgerincformát kibélelünk folpackal, majd a babapiskótát tejbe mártjuk, és elkezdjük a forma aljára rendezni.
Amikor ez kész, kevés túrómasszát öntünk rá, erre ráhelyezzük a megtisztított gyümölcsöket, majd a többi masszát a tetejére öntjük.
Ezután lezárjuk egy újabb sor tejbe mártott babapiskótával, ráhajtjuk a folpackot, és hűtőbe tesszük legalább 3-4 órára.
Tálalás előtt megkenjük a felvert tejszínhabbal, a csokit a vajjal felolvasztjuk, és a süti tetejére csepegtetjük.