A cukor felét a tojások sárgájával krémesre keverjük a robotgép táljában, kb. 3 perc alatt, majd hozzáadjuk a reszelt citromhéjat, kanalanként a tejfölt, és további 3 percig habosítjuk. Hozzákeverjük, szintén apránként, a sütőporral, sóval elkevert lisztet, majd a masszát 2 részre osztjuk (kb. 20x320 gramm). Az egyikbe a diót, a másikba a mákot keverjük bele, és mindegyikbe annyi tejet, hogy könnyen keverhető legyen.
A mákosba egy kicsit több tej kell, mert jobban felszívja a nedvességet. A tojások fehérjét a maradék 100 gramm cukorral kemény habbá verjük, és kettéosztva a diós, illetve a mákos masszához keverjük. Piskóta állagú tésztát kell kapnunk.
A diós masszát beleöntjük egy kivajazott, lisztezett 25x30 cm-es tepsibe, majd rárakosgatjuk a félbevágott aszalt szilvákat. A mákos masszát egyenletesen rácsorgatjuk a tetejére, ha túl sűrű lenne, 1-2 evőkanál tejjel még lehet hígítani.
180 C fokra előmelegített sütőben 30-35 perc alatt megsütjük. Langyosra hűlve felszeleteljük, a tetejét porcukorral meghintjük.