Sign In

Zsömle kesudióból

Zsömle kesudióból

gluténmentes zsömle kesudióból recept gmtérkép
Gluténmentes zsömle

Nagyon finom, pihe-puha, és több napig ilyen is marad 🙂

gluténmentes zsömle kesudióból recept gmtérkép

Gluténmentes zsömle kesudióból

Elkészítési idő 35 perc
Kategória Kenyér receptek, Pékáru receptek
Konyha Magyar
Mennyiség 4 darab

Hozzávalók
  

  • 65 gramm natúr darált kesudió
  • 15 gramm nyílgyökérliszt
  • 1 evőkanál kókuszzsír
  • 1 darab db tojás
  • 25 gramm kókusztej
  • 0,5 teáskanál
  • 0,5 teáskanál almaecet
  • 0,5 teáskanál szódabikarbóna

Instrukciók
 

  • A kesudiót forró vízbe áztatjuk néhány percre, majd megszárítjuk.
  • Egy tálba tesszük a kókusztejjel és a tojással együtt, botmixerrel krémesre aprítjuk.
  • Hozzáadjuk a többi hozzávalót, alaposan elkeverjük.
  • Szilikonos muffin formákba adagoljuk, és 200 C-ra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük.
  • Ebből a mennyiségből 4 db kicsi zsömle lesz.

Jegyzetek

Köszönjük a receptet:

Kissné Zilahi Katalin (Kata Boszorkánykonyhája)
Kulcsszó gluténmentes, kesudió, pékáru, zsemle, zsömle

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating