Zsömle kesudióból
Nagyon finom, pihe-puha, és több napig ilyen is marad 🙂
Gluténmentes zsömle kesudióból
Hozzávalók
- 65 gramm natúr darált kesudió
- 15 gramm nyílgyökérliszt
- 1 evőkanál kókuszzsír
- 1 darab db tojás
- 25 gramm kókusztej
- 0,5 teáskanál só
- 0,5 teáskanál almaecet
- 0,5 teáskanál szódabikarbóna
Instrukciók
- A kesudiót forró vízbe áztatjuk néhány percre, majd megszárítjuk.
- Egy tálba tesszük a kókusztejjel és a tojással együtt, botmixerrel krémesre aprítjuk.
- Hozzáadjuk a többi hozzávalót, alaposan elkeverjük.
- Szilikonos muffin formákba adagoljuk, és 200 C-ra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük.
- Ebből a mennyiségből 4 db kicsi zsömle lesz.